غذا های دریایی و فواید آن ها

۱۳۹۹/۵/۱۴

امروزه یکی از راز های سلامتی و جوان ماندن بیشتر روی آوردن به غذا های دریایی است

غذا-های-دریایی

در واقع میتوان گفت که پروتئین و چربی های موجود در غذا های دریایی نوعی اکسیر جوانی است ، به عنوان مثال امگا 3 که یکی از عوامل مهم در جوان ماندن پوست است در روغن جگر ماهی به مقدار زیادی یافت میشود
همچنین پروتئین موجود در غذا های دریایی یکی از بهترین انوع پروتئین حیوانی است ، بسیار زود جذب است و در ترشح هورمون رشد و کاهش چربی ها بسیار مفید است
همچنین ثابت شده است که فسفر موجود در غذا های دریایی باعث افزایش هوش میشود ، و ژاپنی ها و کره ای ها که بیشتر منابع غذاییشان از دریا است یکی از با هوش ترین انسان های زمین هستند

غذا های دریایی فقط شامل ماهی ها نمیشود بلکه شامل سخت پوستانی مثل خرچنگ ، میگو ، کریل ، هشت پا ، صدف ها و همچنین برخی کوسه ها که البته ممکن است در برخی ادیان به عنوان گوشت حرام معرفی شوند نیز هست
همچنین خاویار نیز یکی از موارد بسیار مهم در غذا های دریایی است
اما این همه ی ماجرا نیست غذا های دریایی دیگری نیز است ، بله گیاهان دریایی خوراکی هم منبع بسیار خوبی برای تامین انواع مواد و ویتامین های مورد نیاز بدن هستند

در این وبلاگ سعی دارم به معرفی غذا های دریایی ، مزیت ها و فواید  و روش های تهیه ی این غذا ها بپردازم

..