درصد پروتئین موجود در ماهی و ارزش غذایی انواع ماهی ها

۱۴۰۰/۵/۲۵

بدن به طور عمده برای رشد به پروتئین نیاز دارد و منابع زیادی از پروتئین وجود دارد.

برای دریافت آنها لازم نیست گوشت بخورید ، اما ماهی حاوی مقدار زیادی پروتئین است که برای بدن مفید است.

بدانید که درصد پروتئین موجود در ماهی بسیار زیاد است و از نوعی به نوع دیگر متفاوت است و تقریباً بهتر از پروتئینی است که در گوشت یافت می شود.

برخی از آنها را با هم مرور می کنیم.

ارزش غذایی ماهی ها



ارزش غذایی ماهی در هر ۱۰۰ گرم به شرح زیر است:

اختاپوس پخته شده دارای ۱۶۴ کالری و ۱۴.۹۱ گرم پروتئین است.
خرچنگ پخته دارای ۸۲ کالری و حاوی ۱۸.۷ گرم پروتئین است.
آگار جلبک دریایی خشک حاوی ۳۰ کالری است.
کنسرو آنچوی حاوی ۲۱۰ کالری است.
میگوی تازه پخته حاوی ۱۱۹ کالری است.
کنسرو میگو حاوی ۱۰۰ کالری است.
میگوی خام تازه حاوی ۸۵ کالری است.
ماهی مرکب خام حاوی ۱۵۸ کالری است.
گوش ماهی پخته حاوی ۱۱۱ کالری است.
گوش ماهی خام حاوی ۶۹ کالری است.
تکه های خرچنگ پخته شده حاوی ۸۳ کالری است.
مارماهی خام ۹۰ کالری دارد.
ماهی ریشدار خام حاوی ۹۰ کالری است.
ماهی تیلاپیا خام حاوی ۱۰۰ کالری است.
ماهی تن در آب حاوی ۸۶ کالری است.
شاه ماهی خام حاوی ۲۶۲ کالری است.
ماهی حلوا خام حاوی ۱۴۶ کالری است.
ساردین ، ​​روغن کنسرو شده ، حاوی ۲۰۸ کالری و حاوی ۸ گرم پروتئین است.
ماهی کپور پخته حاوی ۱۶۲ کالری است.
ماهی خام پرز حاوی ۱۲۸ کالری است.
خارماهی دریایی خام حاوی ۱۱۴ کالری است.
خارماهی راه راه خام حاوی ۷۹ کالری است.
کوسه پخته حاوی ۲۲۸ کالری است.
گربه ماهی سرخ شده حاوی ۲۲۹ کالری است.
گربه ماهی خام حاوی ۹۵ کالری است.
ماهی خال خالی حاوی ۲۰۵ کالری و حاوی ۲۱ گرم پروتئین است.
آبی ماهی خام حاوی ۱۲۴ کالری است.
ماهی هلیبوت(لوزی ماهی) خام حاوی ۹۱ کالری است.
خاویار (تخم ماهی) حاوی ۲۶۴ کالری است.
کالاماری خام حاوی ۹۲ کالری و حاوی ۱۷.۹۴ گرم پروتئین است.
خرچنگ خام حاوی ۸۹ کالری است.
صدف سرخ شده حاوی ۲۰۲ کالری است.

ارزش غذایی و محتوای پروتئین در ماهی تیلاپیا

ماهی تیلاپیا از مشهورترین گونه های ماهی است و از نظر ارزش غذایی دارای مشخصات بالایی است ، که بدن را به عناصر مورد نیاز رشد می رساند.

۱۰۰ گرم ماهی تیلاپیا موارد زیر را برای بدن فراهم می کند:

۱۲۱ کالری
۲۵.۲۵ گرم پروتئین
چربی ۲.۱۴ گرم
کلسیم ۱۳ میلی گرم
۰.۷۱ میلی گرم آهن
۳۸۱ میلی گرم سدیم
۶۳ میلی گرم کلسترول

ارزش غذایی و درصد پروتئین در ماهی ساردین

ساردین یکی از ثروتهای شمال آفریقا محسوب می شود و در شرق مدیترانه نادر است و با وجود بوی آن ، حاوی مهمترین عناصر مورد نیاز بدن است.

در اینجا برخی از مزایای ساردین آورده شده است:

ساردین حاوی اسیدهای چرب است که در برابر التهاب و لخته شدن خون محافظت می کند.
ساردین سرشار از ویتامین A است که به تنظیم قلب و عروق خونی کمک می کند و ویتامین D که به نوبه خود استخوان ها را تقویت می کند.
ساردین حاوی مقادیر بسیار زیادی از مواد معدنی مهم برای بدن انسان از جمله آهن ، روی و فسفر است.
خوردن ساردین سیستم ایمنی بدن انسان را تقویت می کند و به نوبه خود به انتقال پروتئین و اکسیژن به تمام اعضای بدن انسان کمک می کند.

ساردین حاوی:

۱۲۵ کالری
۲۰ گرم پروتئین
۷ گرم چربی
کلسیم ۳۵۱ میلی گرم
۲.۷ میلی گرم آهن
۱۸۴ میلی گرم سدیم
۱۴۲ میلی گرم کلسترول

درصد پروتئین موجود در فیله ماهی

بسیاری از مردم دوست دارند ماهی بخورند ، اما تیغ های ماهی آنها را آزار می دهد و زمان و تلاش خود را برای خوردن و آماده سازی آنها برای سالمندان و کودکان هدر می دهند.

ماهی فیله دارای فواید زیادی است و ارزش غذایی بالایی دارد ، زیرا یک تکه کبابی از آن حاوی ۸۴ کالری و وزن آن ۷۲ گرم است.

ماهی فیله موارد زیر را برای بدن فراهم می کند:

۱۷.۶۵ گرم کربوهیدرات
۶.۸۶ گرم پروتئین
۱۰.۷۸ گرم چربی
۲۰ میلی گرم کلسیم
۰.۳۵ میلی گرم آهن
۴۹۰ میلی گرم سدیم

ارزش غذایی ماهی کبابی

ماهی کبابی بر خلاف سایر روش های پخت ، ارزش غذایی خود را حفظ کرده و ویتامین ها و پروتئین های موجود در آن را حفظ می کند ، بنابراین روش کباب کردن ماهی باعث می شود که ما از ارزش ماهی حداکثر استفاده را ببریم.

یک وعده غذایی ۷۲ گرم حاوی مقدار زیادی عناصر ضروری برای بدن است، برخی از آنها را مرور می کنیم:

۸۴ کالری
۳۱۲ میلی گرم پتاسیم
۱۷ گرم پروتئین
۱۱ کالری چربی
۶۰ میلی گرم کلسیم
۹۵ میلی گرم سدیم


fish nutritional value
..