آموزش تهیه ناگت ماهی خیلی سریع

۱۳۹۹/۵/۲۷

ناگت ماهی یکی از غذا های بسیار لذیذ و پر طرفدار است که به راحتی میتوانید به سرعت آماده کنید
نکته ای که در این غذا وجود دارید این است که حتی کسانی که از بو و طعم ماهی خوششان نمی آید به راحتی میتوانند با آن کنار بیایند ! چرا که ناگت ماهی اصلا بوی ماهی ندارد و بسیار ترد و لذیذ است

مواد لازم برای ناگت ماهی برای ۴ نفر

گوشت ماهی ۵۰۰ گرم
پودر ناگت ۲۰۰ گرم
زعفران (آب کرده) دو قاشق
پیاز یک عدد متوسط
تخم مرغ دو عدد
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
پودر سیر نمک و ادویه

طرز تهیه ناگت ماهی :

تخم مرغ ها را هم بزنید و با زعفران مخلوط میکنیم
پنیر پیتزا و ماهی و پیاز و کمی پودر سیر را در میکسر کاملا مخلوط میکنیم تا حالت خمیری پیدا کند
در یک بشقاب پودر ناگت را با مقداری پودر سیر و کمی نمک مخلوط میکنیم

الان تمام کاری که باید بکنید این است که خمیر را در کف دست به صورت گلوله های کوچک در بیاورید سپس در بشقاب پودر ناگت بغلتانید و در یک ماهیتابه با روغن سرخ کنید و نوش جان کنید !

..