چطور خاویار را میخورند ؟ نکات و روش های سرو خاویار

۱۳۹۹/۵/۲۶ ۱:۱:۴۵

درست است خاویار جز غذا های بسیار لاکچری است ولی خوردن آن چیز عجیبی نیست شما برای خوردن آن فقط به یک قاشق نیاز دارید !

اما چند نکته را در این زمینه بهتر است رعایت کنید

اول اینکه از خرید خاویار های پاستوریزه خوداری کنید و سعی کنید حتما از خاویار های تازه استفاده کنید

برای سرو خاویار معمولا برای هر فرد بین ۳۰ تا ۵۰ گرم خاویار نیاز دارید

دقت کنید که خاویار هرچه گرانتر باشد لزوما به این دلیل نیست که خوشمزه تر است

نگهداری طولانی مدت خاویار اصلا ایده ی خوبی نیست , سعی کنید خاویار را در سرد ترین قسمت یخچال نگهداری کنید (نه فریزر) و نیم ساعت قبل از خوردن آنرا خارج کنید

دقت کنید که گرما و اکسیژن بزرگترین دشمنان خاویار هستند

-خاویار را با قاشق آهنی میل نکنید و حتما از قاشق پلاستیکی استفاده کنید در غیر اینصورت طعم آن تغییر میکند (تلخ میشود)
-خاویار نیاز به پختن ندارد و معمولا آن را خام میخورند
-خاویار را خالی مصرف نمیکنند معمولا همراه با سبیزجاتی مثل جعفری , پیاز یا زرده تخم مرغ میل میکنند
-خاویار را به طور کل سرد سرو میکنند و آن را در یک ظرف یخ قرار میدهند
-دقت کنید که همه ی آن را در یک وعده مصرف کنید و از نگه داری طولانی مدت (بیش از ۵ روز خودداری کنید)
-میتوانید خاویار را با لیمو ترش , کره فلفل مصرف کرد ولی در نظر داشته باشید این موضوعات به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد