طرز تهیه پیراشکی ماهی تن

۱۴۰۰/۱۲/۳


مواد لازم



برای پای:



آرد: 600 گرم

بکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری

جوش شیرین: یک قاشق غذاخوری

نمک : یک لقمه

روغن زیتون: یک چهارم فنجان

شیر: یک فنجان و یک چهارم

آب گرم: سه ​​چهارم فنجان



پر كردن:



ماهی تن: یک قوطی

فلفل قرمز: 1 عدد (خرد شده)

زیتون سبز: یک فنجان (ورقه شده)



روغن نباتی: 2 فنجان (برای سرخ کردن)



طرز تهیه



در یک کاسه متوسط، آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند.

شیر را کم کم داخل مخلوط مواد خشک بریزید و هم بزنید و در حالی که به ورز دادن ادامه می دهید آب را اضافه کنید.

خمیر باید صاف و منسجم باشد

یک گلوله بزرگ برای خمیر درست کنید و در بشقاب بگذارید و روی آن را با فویل بپوشانید و یک ساعت یا تا زمانی که خمیر دوبرابر شود بگذارید بماند.

در همین حین ماهی تن، فلفل و زیتون را با هم مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید.

خمیر را به توپ تقسیم کنید، هر گلوله را باز کنید و با ماهی تن پر کنید و از تمام لبه ها ببندید.

روغن را در ماهیتابه پهنی گرم کنید و پنکیک ها را سرخ کنید تا طلایی شوند.

پنکیک ها را روی دستمال کاغذی از روغن خالی کنید.

آن را با سس کچاپ سرو کنید.




fish

..