طرز تهیه پیراشکی ماهی تن
۱۴۰۰/۱۲/۳
مواد لازم
برای پای:
آرد: 600 گرم
بکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
جوش شیرین: یک قاشق غذاخوری
نمک : یک لقمه
روغن زیتون: یک چهارم فنجان
شیر: یک فنجان و یک چهارم
آب گرم: سه چهارم فنجان
پر كردن:
ماهی تن: یک قوطی
فلفل قرمز: 1 عدد (خرد شده)
زیتون سبز: یک فنجان (ورقه شده)
روغن نباتی: 2 فنجان (برای سرخ کردن)
طرز تهیه
در یک کاسه متوسط، آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند.
شیر را کم کم داخل مخلوط مواد خشک بریزید و هم بزنید و در حالی که به ورز دادن ادامه می دهید آب را اضافه کنید.
خمیر باید صاف و منسجم باشد
یک گلوله بزرگ برای خمیر درست کنید و در بشقاب بگذارید و روی آن را با فویل بپوشانید و یک ساعت یا تا زمانی که خمیر دوبرابر شود بگذارید بماند.
در همین حین ماهی تن، فلفل و زیتون را با هم مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید.
خمیر را به توپ تقسیم کنید، هر گلوله را باز کنید و با ماهی تن پر کنید و از تمام لبه ها ببندید.
روغن را در ماهیتابه پهنی گرم کنید و پنکیک ها را سرخ کنید تا طلایی شوند.
پنکیک ها را روی دستمال کاغذی از روغن خالی کنید.
آن را با سس کچاپ سرو کنید.