طرز تهیه ماهی و اسفناج
۱۴۰۰/۱۲/۳
مواد لازم
- ماهی قزل آلا: 2 قاچ (مربع برش داده شده)
- تخم مرغ: 5 عدد
- آرد: سه چهارم فنجان
- خامه ترش: یک جعبه (قوطی کوچک / مایع)
- برگ اسفناج: یک فنجان (تازه)
- کلم بروکلی: نصف فنجان (خرد شده)
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه
مکعب های ماهی قزل آلا را بعد از اضافه کردن نمک و فلفل و کمی روغن 12 دقیقه در فر داغ قرار دهید.
تخم مرغ ها را هم زده، آرد را اضافه کرده، هم می زنیم، سپس خامه مایع، نصف برگ اسفناج، نمک و فلفل را اضافه می کنیم.
مخلوط تخم مرغ را در سینی فر بچینید سپس تکه های ماهی قزل آلا را به زیبایی روی مخلوط تخم مرغ بچینید و سینی را با کلم بروکلی و برگ اسفناج تزئین کنید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا تخم مرغ ها خشک شوند.
..