طرز تهیه ماهی و اسفناج

۱۴۰۰/۱۲/۳


مواد لازم



- ماهی قزل آلا: 2 قاچ (مربع برش داده شده)

- تخم مرغ: 5 عدد

- آرد: سه چهارم فنجان

- خامه ترش: یک جعبه (قوطی کوچک / مایع)

- برگ اسفناج: یک فنجان (تازه)

- کلم بروکلی: نصف فنجان (خرد شده)

- نمک: به میزان لازم

- فلفل سیاه: به میزان لازم



طرز تهیه



مکعب های ماهی قزل آلا را بعد از اضافه کردن نمک و فلفل و کمی روغن 12 دقیقه در فر داغ قرار دهید.

تخم مرغ ها را هم زده، آرد را اضافه کرده، هم می زنیم، سپس خامه مایع، نصف برگ اسفناج، نمک و فلفل را اضافه می کنیم.

مخلوط تخم مرغ را در سینی فر بچینید سپس تکه های ماهی قزل آلا را به زیبایی روی مخلوط تخم مرغ بچینید و سینی را با کلم بروکلی و برگ اسفناج تزئین کنید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا تخم مرغ ها خشک شوند.




fish-spinach

..