طرز تهیه فیله ماهی سرخ شده ترد

۱۴۰۰/۱۲/۴ ۰:۰:۷

مواد لازم

- فیله ماهی: 4 عدد (متوسط)
- آرد: نصف پیمانه
- کره: 2 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ: 1 عدد
- سوخاری: نصف پیمانه
- نمک: به میزان دلخواه
- فلفل سیاه: به میزان دلخواه

طرز تهیه

آرد را در ظرفی بریزید، آرد سوخاری را در ظرف دیگری بریزید و در کاسه سوم تخم مرغ را بزنید.
فیله ها را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید سپس روی آن ها را کاملا با آرد بپوشانید.
بعد از آرد، تکه های ماهی را در تخم مرغ ها بریزید، سپس سوخاری را.
در ماهیتابه ای کره را روی حرارت متوسط ​​آب کنید و ماهی را از دو طرف داخل آن سرخ کنید تا طلایی شود.


fish-lemon