طرز تهیه ساندویچ تن ماهی

۱۴۰۰/۱۲/۴ ۸:۰:۸

مواد لازم

- ماهی تن: یک فنجان (بخوبی آبکش شده)
- ذرت: یک قاشق غذاخوری (آب پز)
- پیاز سبز: عود (خلال شده)
- فلفل سبز: 1 عدد (مکعبی خرد شده)
- سس مایونز: یک قاشق غذاخوری
- کاهو: 4 برگ (به صورت متوسط ​​خرد شده) برش ها)
گوجه فرنگی: نصف دانه (ورقه شده)
آب لیمو: یک قاشق چایخوری
روغن زیتون: یک قاشق چایخوری
زیره: یک چهارم قاشق چایخوری
نان باگت: یک نان

طرز تهیه

در یک کاسه متوسط، سس مایونز، روغن زیتون، آبلیمو و زیره را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
ماهی تن را به مخلوط سس مایونز اضافه کنید و با چنگال له کنید تا یکدست شود.
فلفل سبز، پیاز و ذرت را اضافه کنید و با ماهی تن خوب مخلوط کنید.
نان باگت را به دو نیم تقسیم کنید، کاهو را روی ساندویچ پایینی بچینید، سپس ساندویچ را با مخلوط ماهی تن و سبزیجات پر کنید، سپس گوجه فرنگی های خلال شده را روی آن بگذارید و لایه بالایی نان باگت را روی آن قرار دهید.
برای سهولت در خوردن ساندویچ را می توانید در فویل آلومینیومی پیچیده شده سرو کنید.


fish-sandwitch