ناگت ماهی یکی از غذا های بسیار لذیذ و پر طرفدار است که به راحتی میتوانید به سرعت آماده کنید
نکته ای که در این غذا وجود دارید این است که حتی کسانی که از بو و طعم ماهی خوششان نمی آید به راحتی میتوانند با آن کنار بیایند ! چرا که ناگت ماهی اصلا بوی ماهی ندارد و بسیار ترد و لذیذ است

مواد لازم برای ناگت ماهی برای ۴ نفر

گوشت ماهی ۵۰۰ گرم
پودر ناگت ۲۰۰ گرم
زعفران (آب کرده) دو قاشق
پیاز یک عدد متوسط
تخم مرغ دو عدد
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
پودر سیر نمک و ادویه

طرز تهیه ناگت ماهی :

تخم مرغ ها را هم بزنید و با زعفران مخلوط میکنیم
پنیر پیتزا و ماهی و پیاز و کمی پودر سیر را در میکسر کاملا مخلوط میکنیم تا حالت خمیری پیدا کند
در یک بشقاب پودر ناگت را با مقداری پودر سیر و کمی نمک مخلوط میکنیم

الان تمام کاری که باید بکنید این است که خمیر را در کف دست به صورت گلوله های کوچک در بیاورید سپس در بشقاب پودر ناگت بغلتانید و در یک ماهیتابه با روغن سرخ کنید و نوش جان کنید !

اگر شما هم از آن دسته هستید که با بو و طعم ماهی مشکل دارید این مطلب ممکن است به کارتان بیاید این ماهی ها میتوانند انتخاب خوبی برای شما برای آشتی با غذا های دریایی باشد

ماهی سالمون یا ماهی آزاد

اگر با خوردن ماهی مشکل دارید این ماهی میتواند یکی از گزینه هایی باشد که نظر شما را تغییر میدهد بافت این ماهی به دلیل پروتئین بیشتری که دارد کمی ترد تر و خوش طعم تر از سایر ماهی ها است رنگ گوشت خام این ماهی نیز کمی صورتی است
ماهس سالمون نسبت به سایر ماهی ها بوی کمتری نیز دارد

قزل آلا

یکی از کلاسیک ترین و همه پسند ترین ماهی ها قزل آلا است طعم و بافت این ماهی تقریبا با همه ی سلیقه ها سازگار است همچنین کباب قزل آلا همراه با آبلیمو پیاز و فلفل میتواند از بوی آن بسیار کم کند

شیر ماهی
شیر ماهی یکی از خوشمزه ترین ماهی هایی است که در ایران میتوانید یافت طعم خاص آن باعث میشود که خیلی از کسانی که از بو و طعم ماهی ها متنفرند نظرشان به کلی عوض شود ! همچنین گوشت این ماهی بدون تیغ است و پخت و مصرف آن بسیار ساده و آسان است

شوریده
ماهی شوریده یکی از پر طرفدار ترین ماهی های موجود در ایران است این ماهی تیغ کمی دارد و دارای گوشتی نرم بسیار لذیذ است ماهی شوریده به صورت سرخ کردن بهترین طعم را دارد ولی در سایر روش های پخت نیز طعم بسیار خوش آیندی دارد

ماهی سفید
ماهی سفید دارای گوشتی سفید و بسیار لذیذ است ولی به دلیل تیغ های زیادی که دارد خوردن آن کمی مشکل تر از سایر ماهی ها است ولی با این وجود یکی از ماهی های پر طرفدار در ایران است

در پایان این نکته قابل اهمیت است که ماهی ها همگی دارای بو و طعم خاص ماهی هستند و بیشتر طعم غذایی که با آن ها طبخ میشود به نوع پخت و ادویه های استفاده شده بستگی دارد

درست است خاویار جز غذا های بسیار لاکچری است ولی خوردن آن چیز عجیبی نیست شما برای خوردن آن فقط به یک قاشق نیاز دارید !

اما چند نکته را در این زمینه بهتر است رعایت کنید

اول اینکه از خرید خاویار های پاستوریزه خوداری کنید و سعی کنید حتما از خاویار های تازه استفاده کنید

برای سرو خاویار معمولا برای هر فرد بین ۳۰ تا ۵۰ گرم خاویار نیاز دارید

دقت کنید که خاویار هرچه گرانتر باشد لزوما به این دلیل نیست که خوشمزه تر است

نگهداری طولانی مدت خاویار اصلا ایده ی خوبی نیست , سعی کنید خاویار را در سرد ترین قسمت یخچال نگهداری کنید (نه فریزر) و نیم ساعت قبل از خوردن آنرا خارج کنید

دقت کنید که گرما و اکسیژن بزرگترین دشمنان خاویار هستند

-خاویار را با قاشق آهنی میل نکنید و حتما از قاشق پلاستیکی استفاده کنید در غیر اینصورت طعم آن تغییر میکند (تلخ میشود)
-خاویار نیاز به پختن ندارد و معمولا آن را خام میخورند
-خاویار را خالی مصرف نمیکنند معمولا همراه با سبیزجاتی مثل جعفری , پیاز یا زرده تخم مرغ میل میکنند
-خاویار را به طور کل سرد سرو میکنند و آن را در یک ظرف یخ قرار میدهند
-دقت کنید که همه ی آن را در یک وعده مصرف کنید و از نگه داری طولانی مدت (بیش از ۵ روز خودداری کنید)
-میتوانید خاویار را با لیمو ترش , کره فلفل مصرف کرد ولی در نظر داشته باشید این موضوعات به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد

لابستر یا شاه میگو

لابستر که بیشتر شبیه خرچنگ است تا میگو یکی از جانوارن دریایی است که به عنوان یکی از غذا های مهم دریایی در منوی اکثر رستوران های غذا های دریایی یافت میشود
در نظر داشته باشید که لابستر یا شاه میگو نه میگو است نه خرچنگ بلکه خودش به صورت مستقل یک موجود است
لابستر به خرچنگ شبیه است ولی بدنی کشیده دارد این موجود هشت عدد پا و دو دست دارد
لابستر دارای اندازه ها و وزن های متفاوتی است وزنش از چند گرم تا ۲۰ کیلوگرم متفاوت است
رنگ این غذا بیشتر به رنگ قرمز یا قهوه ای مایل به قرمز است

لابستر چه مزه ای است

طعم و بافت لابستر با وجود تفاوت با میگو و خرچنگ چیزی شبیه این دو است لابستر دارای گوشتی تقریبا شیرین کم چرب و ترد تر از میگو است
در کل تفاوت عمده ی طعم لابستر با میگو در بافت ترد تر لابستر است و همچنین احساس میشود که نسبت به میگو دارای پروتئین بیشتری نیز است
همچنین طعم و بافت آن بسیار بستگی به نوع طبخ آن دارد لابستر را میتواند سرخ کرد کباب کرد یا بخار پز کرد هر کدام از این موارد به این غذا طعمی متفاوت میدهند

قیمت لابستر چقدر است ؟

لابستر در دنیا یکی از غذا های لاکچری است حدودا هر کیلو آن ۲۰ دلار است که به پول ایران بین ۴۰۰ تا ۴۵۰ هزار تومان میشود

فیلم طرز تهیه لابستر :

دانلود فیلم طرز تهیه لابستر

آیا لابستر حلال است یا حرام ؟

با مراجعه به سایت مرجع تقلید مکارم شیرازی دریافتیم که لابستر حرام است !

" حکم لابستر
پرسش : گوشت لابستر چه حکمی دارد؟
پاسخ : خوردن لابستر حرام است. "

همچنین در قسمتی دیگر از سایت مکارم آمده است

" شاه میگو و خرچنگ آب شیرین
پرسش : نوعى خرچنگ دراز به نام شاه میگو و نوعى خرچنگ دراز به نام خرچنگ آب شیرین وجود دارند که شباهت ساختمانى بسیار زیادى با میگو دارند و تفاوت فاحشى با خرچنگ معروف که داراى بدنى گرد و پهن است و در کنار دریا و یا رودخانه ها زندگى مى کند دارد، آیا اینها حلال هستند یا حرام؟
پاسخ : با توجه به اینکه صیادان می گویند میگو نیست حرام است. "

 

سوشی چیست ؟
سوشی نام یک نوع خاص از غذا نیست بلکه به مجموعه ای از غذاهایی گفته میشود که با برنج سبزیجات و غذا های پروتئینی خام درست میشود که این مواد پروتئینی بیشتر از ماهی ها هستند
البته در سوشی از دیگر پروتئین ها مثل تخم مرغ و پروتئین گیاهی مانند سویا هم استفاده میشود

اما سوشی که بیشتر در ایران رواج دارد سوشی ادو است همام بیضی هایی که چند لایه است و درونش ماهی خام است

سوشی چه مزه ای است

خیلی ها تصور خیلی بدی از سوشی دارند و میگویند مگر میشود ماهی خام را خورد ماهی حتی پخته اش هم بو میدهد !
اما این تصور زیاد درست نیست
در سوشی فقط از ماهی استفاده نمیشود برنج سرکه و انواع ادویه باعث دادن طعم خاص و خوشمزه ای به ماهی میشود
و البته که طعم ماهی را هم به خوبی حس میکنید و طعم آن هم بستگی به نوع ماهی آن دارد
در کل سوشی مزه و بافت ملایمی دارد برخی از آنها ممکن است کمی تند باشند ولی درکل ترکیب برنج ماهی و سرکه و در برخی موارد مرکبات و سس های مخصوص سوشی مثل سس سویا طعم دلنشینی دارد

ویدئو خوردن سوشی در ایران :

آیا میشود ماهی خام را خورد ؟

بله ماهیی که در سوشی استفاده میشود خام است و طبخی روی آن انجام نمیشود
خوردن گوشت خام ممکن است در اول برایتان کمی منزجر کننده باشد ولی ماهیی که در سوشی استفاده میشود گوشت خام خاصل نیست بلکه فرایند هایی روی آن انجام میشود که تصوری که شما از خام بودن ماهی را دارید عوض میکند

آیا سوشی ضرر دارد؟

بله به دلیل خام بودن برخی ماهی های موجود در سوشی ممکن است انگل های موجود در برخی ماهی ها وارد بدن شوند
اما باید در نظر داشته باشید که در صورتی که سوشی را از جای مناسب تهییه کرده باشید این احتمال تقریبا به صفر نزدیک است چون ماهی های استفاده شده و منجمد سازی باعث رفع انگل از آنها میشود

آیا سوشی حرام است ؟

اگر ماهی استفاده شده در سوشی حلال باشد به نظر میرسد که خوردن آن از نظر شرعی نیز مشکلی نداشته باشد

به نقل از سایت مکارم شیرازی :

" شرایط ماهی حلال
پرسش : خوردن چه ماهیانی حلال است؟
پاسخ : ماهى حلال آن ماهى است كه فلس داشته باشد، خواه فلس آن كم باشد يا زياد، كوچك باشد يا درشت، حتّى ماهيانى كه فلس آنها سست است و در دام مى‏ريزد حلال است، ولى فلسهاى ذرّه‏بينى و مانند آن، كه مردم به آن فلس نمى‏گويند فايده‏اى ندارد. "

123